حریم خصوصی

داده‌های تو روی دیتابیس همین هاست ذخیره می‌شود و به هیچ سرویس خارجی ارسال نمی‌گردد. رمزهای عبور به‌صورت هش‌شده نگه‌داری می‌شوند. می‌توانی هر زمان از بخش «داده و پشتیبان» فایل پشتیبان بگیری یا همه داده‌هایت را حذف کنی.